5G bredbånd

5g bredbånd er den femte generation af trødløst internet

5G Router 4

5G netværk

15 GB

Lånemodem inkluderet

119 kr./md

5G Router 4

5G netværk

50 GB

Lånemodem inkluderet

199 kr./md

5G Router 4

5G netværk

250 GB

Lånemodem inkluderet

299 kr./md

5G Router 4

5G netværk

1 TB

Lånemodem inkluderet

399 kr./md

5G Router 4

5G netværk

15 GB

Lånemodem inkluderet

119 kr./md

5G Router 4

5G netværk

50 GB

Lånemodem inkluderet

199 kr./md

5G Router 4

5G netværk

250 GB

Lånemodem inkluderet

299 kr./md

5G Router 4

5G netværk

1 TB

Lånemodem inkluderet

399 kr./md

Bredbånd via 5G

Verdens hurtigste mobile internetforbindelse

Med 5g bredbånd får du den hurtigste hastighed. Er du på udkig efter en god bredbåndsforbindelse via 5G-netværket? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her har vi samlet de bedste abonnementer på bredbånd via 5G, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de muligheder, du har at vælge imellem. Det gør vi for at skabe gennemsigtighed på markedet for bredbånd via 5G. Vi mener, at alle forbrugere skal have mulighed for at gennemskue markedet, så alle kan få det bredbånd via 5G abonnement, som passer til ens individuelle behov, budgetter og ønsker. Brug vores oversigt og find lynhurtigt ud af hvilke 5G abonnementer, du har mulighed for at få lige netop der hvor du bor.

5G er verdens hurtigste mobile internetforbindelse. Derfor er det naturligvis også en internetforbindelse, som bliver mere og mere populær at bruge i hjemmet. 5G vil – når det er blevet veletableret og rullet ud i hele landet – til en vis grad kunne erstatte det traditionelle bredbånd, som de fleste danskere kender. Den mest almindelige bredbåndsforbindelse i dag er en ADSL-forbindelse eller fibernet bredbånd. Dog forholder det sig faktisk sådan, at 5G kan være et udmærket alternativ til fibernet, netop på grund af de tårnhøje hastigheder, som man får på 5G-netværket. Lignende hastigheder er ikke set før nogen steder i verden. Og det nærmeste vi kommer lige nu er den lynhurtige fiberforbindelse, som de fleste danskere i dag har i deres bolig. 

5g bredband 1

Hvad er 5G bredbånd?

5G bredbånd står for femte generation af trådløst internet. Det er den femte generation af trådløst mobilt internet, der eksisterer i Verden. Det giver nok også lidt sig selv, at 5G er efterfølgeren til det 4G-netværk, som vi har i dag. Den mest væsentlige forskel på de to netværk er dog, at 5G netværket kommer til at være meget hurtigere end det nuværende 4G-netværk. Vi kommer altså til at se store ændringer i de hastigheder, som vi i dag kan operere med på internettet. Det får blandt andet indflydelse på fjernstyring af maskiner, hastigheden på download og streaming, og meget meget mere. Du kan altså med fordel vælge at bruge 5G til gaming, streaming eller download af film.

5g bredbaand

5G eller bredbånd?

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge 5G eller det traditionelle bredbånd til dit hjem? Så er du ikke den eneste. 5G er et utroligt nyt netværk, og det er derfor de færreste enheder, der er kompitable med netop dette netværk. Med andre ord er det faktisk slet ikke sikkert, at du kan få en 5G forbindelse i dit hjem som det ser ud lige nu.

For at kunne få 5G i dit hjem kræver det nemlig, at alle dine enheder kan trække det lynhurtige netværk. Du har altså brug for enheder som er “5G ready”, og det gælder både din smartphone, din 5G router og din 5G antenne. Det er rent faktisk også de færreste smartphones lige nu, der er 5G ready, og derfor kan det godt kræve en opgradering af din smartphone, hvis du gerne vil kunne bruge det lynhurtige netværk så hurtigt som muligt. Derfor kan det rent faktisk godt svare sig at beholde din traditionelle bredbåndsforbindelse – bare lidt endnu, indtil du er sikker på, at alle dine enheder fungerer med den nye 5G-forbindelse.

5G bredbånd router

En 5G bredbånd router er ikke en helt almindelig router. Og din nuværende router er ikke (nødvendigvis) en 5G router. Det forholder sig nemlig sådan, at det kræver noget helt særligt teknologi for at routeren kan følge med og formidle den hurtige forbindelse, som et 5G netværk kræver. Derfor skal du sandsynligvis investere i en ny router, som er 5G ready, hvis du ønsker at få 5G som din primære internetkilde i dit hjem fremover. 

En 5G router kan levere meget højere hastigheder end de traditionelle bredbånd routere, som de fleste danskere har i deres hjem. Og der findes rent faktisk meget begrænset udvalg af routere på markedet lige nu, som kan formidle 5G-netværket. Det er derfor meget vigtigt, at du undersøger hvilken router du køber, så du er sikker på, at den understøtter den lynhurtige 5G-forbindelse.

Tjek5g.dk drives og ejes af Admill ApS